VIDEO: PRESSICA PRED ROSENBORG – Dinamo je bolji, suglasni su Bjelica i Ademi

Na pressici prije utakmice s Rosenborgom u play-ofgfu za Ligu prvaka,koja počinje u srijedu u 21 sat u Maksimiru, trener Dinama Nenad Bjelica je rekao kako nema dvojbe sa sastavom i da se odlučio.

“Sastav se neće puno razlikovati od onoga iz Budimpešte”, izjavio je Bjelica, koji očekuje puno gledalište i kaže da neće razočarati.

“Sve utakmice na Maksimiru smo odigrali na visokom nivou. Očekujte još jednu pravo europsko izdanje Dinama. Nadam se da ćemo navijačima pobjedom prirediti pravo zadovoljstvo. Spremni smo za utakmicu. Jedva čekamo njen početak. Nakon prošlogodišnjeg poraza i neulaska u Ligu prvaka, ovo nam je prava šansa da pokažemo da smo godinu dana zreliji i bolji te da zaslužujemo Ligu prvaka. ..Pred nama je teških 180 minuta, morat ćemo biti onakvi kakvi smo bili većim dijelom susreta protiv Ferencvarosa u Budimpešti”.

Zanimljivo kako je za utakmice prijavljen i novopridošli Luka Ivanušec, o čemu je Bjelica rekao:

“Luka Ivanušec je isto prijavljen za Europu i moći će konkurirati za obje utakmice. Vidjet ćemo hoće li to biti slučaj sutra, ali u Norveškoj gotovo pa sigurno….”

Nije previše sretan s VAR-om koji će prvi puta kontrolirati utakmicu u Maksimiru, jer ga igrači još ne pšoznaju dovoljno. “Nema dvojbe da se regularnost nogometne igre s VAR-om povećava, smanjuje se broj grešaka. Ono što mene smeta kod tehnologije je što VAR oduzima emocije”, kaže Bjelica.

Kapetan Arijan Ademi je o utakmici rekao: “Čekaju nas dvije jako teške utakmice, mi smo spremni i jedva čekamo početak. Veselimo se našim navijačima. Tvrdi su, dosta čvrsti u duelu, ali i taktički dobri. Mi se spremamo za njih i neće biti problema. Idemo na pobjedu. Sigurno da smo bolja momčad, duže smo zajedno kao ekipa, već skoro godinu dana smo skupa. Zajedništvo je razlog zašto smo prošle godine ispisali povijest. Ove godine želimo otići stepenicu više”.

Komentiraj