VIDEO: PRAVI VESELJACI – Sastav Frankovka super obradio Huljićevu “Fritulu”

Skupina mladih i sada već popularnih Bistranskih veseljaka, koji već duže vrijeme emitiraju zagorsku emisiju „Nedeljom v 3“, odlučili su nas sve dobro nasmijati svojom obradom popularne božićne pjesme “FRITULA”, orginalnog naziva “FRANKOVKA”.  

„Šteli smo svim Zagorcima poručiti da naše kleti nebuju i nesmeju trpeti v ovim vremenima pa makar išli na frankovku jen po jen!“ kaže Ivica zvani Poglavica, pjevač ove šaljive obrade.

Dok nam je ovo depresivno vrijeme uzelo ona najdraža druženja, oni su se poskrivečki sakupili u samo jednom danu, te u trenu osmislili tekst i spot za ovu simpatičnu obradu!

Ova ekipa uveseljava svoje fanove već godinu dana a ovo je sada samo šlag na tortu. Njihova obrada je u samo 3 minute sakupila preko 1000 pregleda i preko 400 pratitelja koji su nestrpljivo čekali premijeru!

„Šteli bi da i Tonči posluhne našu obradu, tko zna morti ju i skupa dodelamo i napravimo pravu zagorsku božićnu himnu, za sve naše Zagorce i štovatelje ove črne vinske kaplje – frankovke. A nadame se da nas ne tužil, a za ispriku ga pozivame k nam v klet na jednu čašu črne frankovke!”