VIDEO: OPET TI I JA – Najavljuje Eleonora u razigranom ljetnom spotu

Nakon što se hrvatskoj publici predstavila singlom “Sve što sanjam”, školovana operna pjevačica Eleonora objavila je pjesmu i spot “Opet ti i ja”.

Glazbu potpisuju Eleonora i Duško Rapotec, tekst je napisala Eleonora, dok je pjesmu aranžmanski oblikovao Ivan Popeskić. Postprodukciju, montažu i scenarij razigranog ljetnog spota snimljenog u Eleonorinom rodnom Rovinju potpisuje B.music&production studio.

“Nakon preduge izolacije i ‘nove normalne’ situacije želim prenijeti poruku da skinemo sve što nas je u prethodnom periodu stezalo i uživamo u ovom toplom ljetu, jer vjerujem da smo svi željni društva, bezbrižnosti i dobre muzike. Sve što nam preostaje je uživati u svim blagodatima koje imamo, bilo to sunce, more, ljeto ili ljetna romansa. Spot je razigran i dinamičan kao i pjesma, snimljen je u mom rodnog gradu Rovinju te dočarava svu njegovu ljepotu. Posebno se želim zahvaliti curama gimnastičkog kluba ‘Roxanne’: Stefani Matić, Ines Jurički, Nina Ponjavic te cijeloj ekipi Havana cluba.”, izjavila je Eleonora.

Eleonora je pohađala Milanski konzervatorij Giuseppe Verdi te razne moderne škole pjevanja, a već deset godina aktivno se bavi glazbom i s bendom je nastupala na raznim manifestacijama u rodnoj Istri. Potpisivanjem ekskluzivnog ugovora s izdavačkom kućom Croatia Records ostvarila joj se dugogodišnja želja, a njezin glazbeni put tek je započeo.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!