VIDEO: ONA SE NE ŠALI – Domenica najavila veliki koncert u zagrebačkoj Areni godine 2030!

Neki sanjaju, a neki snove pretaču u stvarnost. Upravo to učinila je Domenica Žuvela potpuno neočekivanom najavom velikog koncerta u zagrebačkoj Areni u studenome 2030. godine.

U vremenu u kojemu se planira od danas do sutra, u kojima crne vijesti sustižu sive, ovakva najava prava je doza optimizma i vjere u bolje i sretnije dane.

“Najlakše je biti ljut i pronalaziti razloge za ne. Nisam od onih što se povlače. Ja uvijek guram naprijed. Korak po korak, ali uvijek prema nečemu boljem i vedrijem. Pa je onda potpuno logično da znam da ću sa svojom publikom za osam godina napraviti najbolji rođendanski koncert”, govori Domenica koja će 8. studenoga 2030. godine baš na svoj rođendan održati veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

“Bit će to veliki spektakl koji će objediniti sve što sam do sada napravila, ali i ono što vam tek spremam idućih godina. Puno je neostvarenih ideja i planova pa da samo polovinu ostvarim bit će koncert za pamćenje”, sigurna je Domenica koja je već proširila tim ljudi s kojima radi na ovom projektu.  “Prve reakcije tima bile su da je to iznimno smjelo, da sam hrabra, a onda kako smo više razgovarali o koncertu i malo prebirali po počecima i svemu što smo dosada napravili, zaključak je čak bio i da sam suzdržana”, dodaje Domenica uz smijeh.

Nikada se nije vidjela izvan glazbe i smatra glazbu svojim životnim pozivom. Ova magistrica glazbene kulture uživa u karijeri koju strpljivo gradi, ulaže u nju silnu energiju i nijednog trenutka nije požalila što se odlučila za pjevačku karijeru. Uvjerena je da će u ovih osam godina koliko ju dijeli od koncerta u Areni, kao i dosada postupno graditi svoju glazbenu priču kojoj će puna Arena biti prirodan nastavak.

“Neki su mi rekli da sanjam. A ja znam da se točno tako sve mora dogoditi. Da sam dopustila negativi da prevlada ne bi nastavila sa slatkim odricanjima koja podrazumijevaju jako puno rada, truda i putovanja i jako malo slobodnog vremena. Ali iznad svega puno, puno radosti, divnih ljudi, umjetnika, prekrasnih suradnji”, odlučna je Domenica.

“Od trenutka kada smo koncert najavili i pustili karte u prodaju dogodilo se upravo ono što sam željela, a to je da je ljudima potpuno jasno da će radost pobijediti”, kaže ponosna na svaku ulaznicu koja je već kupljena. Jer nakon što su plakati s najavom koncerta osvanuli po Hrvatskoj usijao joj se mobilni uređaj, ali što je još bolje – krenula je i prodaja prvih ulaznica kroz sustav Eventim. Njezina publika vjeruje u nju i to joj znači najviše od svega.

Ako si iz Vele Luke, ako odrastaš uz glazbu, glazbeno se obrazuješ, pjevaš u bendu, zapjevaš i prateće vokale svojim uzorima, a za prvi nastup na Splitskom festivalu dobiješ nagradu za najboljeg debitanta onda si Domenica Žuvela. U samo nekoliko godina izdala je album, osvojila Porina, nekoliko festivalskih nagrada među kojima i onu koju svaki izvođač najviše voli nagradu publike. Ovih dana zaokuplja pažnju javnosti plesnim vještinama u showu Ples sa zvijezdama.
Slušajte Domenicu