VIDEO: OLIVEROVA SUPRUGA OTKRIVA – Evo zašto je rekao da neće pjevati u Srbiji

Vesna Dragojević, supruga legendarnog pjevača i glazbenika Olivera, gostovala je u emisiji Ognjena zemlja na bosanskohercegovačkoj televiziji TV1 i pokjasnila zašto popularni pjevač nikada nakon rata nije pjevao u Srbiji.

Mnogo je pisano o tome kako je Oliver početkom devedesetih rekao kako nikada neće pjevati u Srbiji i održao je riječ.

“Nije nikad ništa ružno  rekao. On je bio takav, držao je do riječi u mnogim situacijama, ne samo u toj”, rekla je Vesna Dragojević.

“Kada je počeo rat, moja mama, tata i sestra bili su kod mene u Splitu. Onda smo vidjeli smo kako gore brodovi, a tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca. Počeo ga je graditi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se Kopakabana. Otac je vidio kako taj brod gori pa je plakao i plakao…” rekla je Oliverova supruga Vesna.

“Tada mu je Oliver rekao: ‘Ja sam tamo puno radio, bio sam milijun puta, ali ako vas to tješi, nikad više neću tamo pjevati.’ Bila je to je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga, a ne bi to ni spominjao da ga nisu stalno pitali. Često su novinari iz Srbije dolazili, nije imao ništa protiv. Narod nije ništa kriv…”, otkrila je Vesna Dragojević tu veliku “tajnu”.