VIDEO: OLIVEROVA SUPRUGA OTKRIVA – Evo zašto je rekao da neće pjevati u Srbiji

Vesna Dragojević, supruga legendarnog pjevača i glazbenika Olivera, gostovala je u emisiji Ognjena zemlja na bosanskohercegovačkoj televiziji TV1 i pokjasnila zašto popularni pjevač nikada nakon rata nije pjevao u Srbiji.

Mnogo je pisano o tome kako je Oliver početkom devedesetih rekao kako nikada neće pjevati u Srbiji i održao je riječ.

“Nije nikad ništa ružno  rekao. On je bio takav, držao je do riječi u mnogim situacijama, ne samo u toj”, rekla je Vesna Dragojević.

“Kada je počeo rat, moja mama, tata i sestra bili su kod mene u Splitu. Onda smo vidjeli smo kako gore brodovi, a tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca. Počeo ga je graditi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se Kopakabana. Otac je vidio kako taj brod gori pa je plakao i plakao…” rekla je Oliverova supruga Vesna.

“Tada mu je Oliver rekao: ‘Ja sam tamo puno radio, bio sam milijun puta, ali ako vas to tješi, nikad više neću tamo pjevati.’ Bila je to je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga, a ne bi to ni spominjao da ga nisu stalno pitali. Često su novinari iz Srbije dolazili, nije imao ništa protiv. Narod nije ništa kriv…”, otkrila je Vesna Dragojević tu veliku “tajnu”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!