VIDEO: NOVE BOJE – Pjesma koju izvodi IAN, Ivan Anić

IAN je Ivan Anić, a singl “Nove boje” njegova je nova kantautorska pjesma koju aranžerski supotpisuje s producentom Jakovom Zadrom, u čijem studiju je pjesma i snimljena.

S ovom pjesmom IAN nastavlja svoju solističku glazbenu avanturu, koju je sjajno započeo prvijencem “Heroj” kada je i potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom.

“Zaljubljenik sam u žešći zvuk poput rocka i metala, ali nikada se nisam žanrovski ograničavao”, rekao je IAN. Njegova prva kantautorska pjesma upravo je to i bila, amalgam popa, rocka, countryja i bluesa, a s novom pjesmom pokazao je da se zaista ne ograničava žanrovima jer je zaplivao čak do trapa. Nova pjesma je pravi ljetni hit, kojeg prati i šareni, romantični videospot.

Tema “Novih boja” je zaljubljenost, optočena pop/rock/country/trap elementima. Spot je režirao i montirao Ivan Trpimir Lozić po IAN-ovoj ideji, a nastao je u splitskom kvartu Gripe i na Duilovu sa glumicom Brunom Pezzi.

“Pjesma je u početku imala samo vokalnu i instrumentalnu melodiju bez teksta pa sam inspirirana tom melodijom napisao tekst koji je u sjajnoj simbiozi s instrumentalom te je lako nastala kompletna pjesma. Mislim da brzo upada u uho jer ima ‘catchi’ melodiju koja je prava stvar za proljetno-ljetni hit”, navodi IAN.

IANA pamtimo i kao jednog od natjecatelja u showu The Voice Hrvatska gdje je pokazao kakav moćan vokal ima. Sada su pred njim novi izazovi koje ćete vi čuti u njegovim “Novim bojama”.

Foto: Marita Bulimbašić