VIDEO: NENAD PERIŠ – Ovo mi budi nadu, na snimkama je moj sin Matej

U Beogradu su se na mnogim portalima pojavile snimke mladića koji trči beogradskim ulicama, kao i one gdje netko pliva u Savi.

Ono što je posebno zanimljivo Nenad Periš, otac nestalog Mateja kaže da mu snimke itekako bude nadu da je njegov sin živ.

“Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

“Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može ograditi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao, rekao je Periš.

Periš je potom za Index rekao da nije nikada rekao da je na snimkama gdje se vidi da netko pliva u Savi njegov sin.

“Ne znam što je Slobodna objavila, ali nije na svim snimkama koje su se pojavile Matej. Uz snimke na kojima je on se dovode u vezu i neke koje nemaju nikakve veze s Matejem i ne znam zašto se to radi.

Ja za snimku na kojoj netko pliva u Savi nikada nisam rekao da je na njoj Matej. Uopće ne vjerujem da je to snimka od te večeri.

Snimke možete pogledati OVDJE.