BJELICA O LOVRIĆU: Poslali smo ponudu i njemu i Gorici, ali novac nije zadovoljio klub

Točno 27 igrača i četiri vratara odazvalo se treneru Osijeka Nenadu Bjelici na prvoj prozivci Bijelo-plavih u 2022. godini i počelo pripreme za proljetni dio sezone.

Izvor: Media servis

Ovaj uvodni dio bit će odrađen u Osijeku, trenirat će se dva puta dnevno prije provjere sa susjednim drugoligašem Bijelim Brdom i uoči odlaska na središnji dio priprema u Poreč (10.-22. siječnja).Trener Osijeka Nenad Bjelica ostao je u ovom prijelaznom roku bez Petra Bočkaja te Marina Pilja pa navijači traže pojačanja.

“Teško je pojačati ovu momčad koja je jako dobra, ne želim dovoditi bilo što jer su ovi momci pokazali kvalitetu u posljednjih godinu i pol dana jer se na vrhunskoj razini nose s najboljim hrvatskim klubovima.

Navijači očekuju pojačanja, i mi sami se želimo pojačati, ali jedno su mogućnosti, drugo želje, treće očekivanja”, kazao je trener Osijeka Nenad Bjelica koji je potvrdio da je osječki klub htio u svoje redove dovesti i krilo Gorice Kristijana Lovrića.

“Bili smo zainteresirani i poslali smo ponudu i njemu i njegovom klubu. To što smo mi mogli platiti nije zadovoljilo njegov klub pa smo izašli iz tog posla”, potvrdio je Bjelica.

Neovisno o prijelaznom roku trener Osijeka je najavio da će klub s Drave biti konkurentan u lovu na svoje ciljeve.