VIDEO: NEDJELJOM BEZ ACE – Pernar pitao radnika Konzuma bi li ga Stanković pozvao u emisiju

Podijelite članak

ivan pernar

Čim sam rekao da nisam u crkvi, da nisam u HDZ-u, počele su mi stizati poruke da se iselim, da me treba ubiti, rekao je Ivan Pernar, među ostalim u razgovoru sa svojim gostom, bivšim radnikom Konzuma Anelom Čehićem (20).

Pernar je rto održao svoje obećanje i već drugi tjedan emitira svoju emisiju “Nedjeljom bez Ace”, koa odgovor na emisiju “Nedjeljom u 2” Aleksandra Stanovića, koju je iz prosvjeda bio napustio.

“Kako to da ljudi, obično iz HDZ-a, gledaju ljubopitljivo na gospodarski kriminal”, pitao se Pernar u emisiji, kada se dotaknuo svoje omiljele teme – HDZ-a.

“Netko je pokrao milijune, a član je HDZ-a, a nitko ne kaže treba ga ubiti, odi iz zemlje”, rekao je Pernar među ostalim.

Od gosta su se čule kritike na uvjete rada u Konzumu, kako se ne može živjeti od nekih 3.000 do 3.500 kuna, a radi se od jutra do sutra.

Ljudi se žale na uvjete rade, ali ne javno, svi su u strahu da ne izgube posao, pa ispada da su zaposlenici zadovoljni, čulo se među ostalim.

“Život izvan Konzuma je mnogo ljepši, neka potraže posao izvan Konzuma”, savjetovao je Anel.

Pernar nije propustio svog gosta pitati Anela bi li ga Stanković pozvao u goste u “Nedjeljom u 2”. Naravno, smijali su se.

VIDEO: OSTVARUJE OBEĆANO – “Oralno” svima koji na referendumu kažu “ne”, rekla je Paola – čitajte OVDJE.

IVAN PERNAR: Pogledajte, prije izbora Crkva dijeli “navijačke” listiće za koga glasati – bacite mreže na desnu stranu – čitajte OVDJE.

 

 

Komentiraj