VIDEO: MARIJA BISTRICA – Uzavrela atmosfera uz Ivana Zaka na prepunom trgu

Podijelite članak
Foto: Mario Draušnik
Foto: Mario Draušnik

Prepuni trg u Mariji Bistrici svjedočio je još jednom iznimnom koncetru, jednog od najtraženijih regionalnih glazbenika, Ivana Zaka.

Publika je sa velikim oduševljenjem dočekala izlazak svojeg miljenika na pozornicu, te zajedno sa njime, više od dva sata u glas pjevala najveće hitove. Prve redove ispunile su najvatrenije obožavateljice, koje su Ivana tijekom cijelog koncerta darivale poljupcima i poklonima, poput plišanih medvjedića i srca.

Posebno zanimljivo bilo je kada je Ivan zajedno sa načelnikom općine Marija Bistrica Josipom Miličkim, izveo poznatu zagorsku skladu ‘Pod brajde’, na oduševljenje prepunog trga!

Za Ivana Zaka ovoga ljeta nema odmora, a osim što mu je koncertni raspored do kraja ispunjen, radi i na novom ljetnom hitu, za kojeg kaže, kako će u potpunosti biti drugačiji od prijašnjih. Nakon odličnog koncerta u Mariji Bistrici, fanovi će druženje sa Ivanom nastaviti u sljedećim gradovima.

Foto: Mario Draušnik
Foto: Mario Draušnik

15.07. Bakar, Hrvatska

21.07. Livno, BiH

22.07. Kranj, Slovenija

25.07. Čista Velika, Hrvatska

28.07. Vodice, Hrvatska

29.07. Rogoznica, Hrvatska

04.08. Loznica, Hrvatska

11.08. Oroslavlje, Hrvatska

12.08. Vrsar, Hrvatska

25.08. Velika Gorica, Hrvatska

08.09. Ljubljana, Slovenija

18.11. Beč, Austrija

15.12. Novo Mesto, Slovenija

Dok čekamo novo Ivanovo autorsko glazbeno iznenađenje, aktualni hit ‘Ničija’ i dalje osvaja radijski i televizijski eter, top liste i publiku diljem regije.

Komentiraj