VIDEO: NAGRADA CESARICA – Klapa Rišpet i Pravila Igre dobitnici za hit godine klapske i pop glazbe!

Foto: Pero Kozomara
Foto: Pero Kozomara

Jedan od najtraženijih klapskih sastava, klapa Rišpet, vikend za nama ovjenčala je nagradom Cesarica u kategoriji ‘Hit godine klapske glazbe’ za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’.

Odličan vikend klapa je upotpunila i fantastičnim nastupom na Splitskom festivalu gdje su pred ‘domaćom’ publikom predstavili svoj aktualni ljetni hit ‘Šta mi ljube oćeš kazat’’.

Klapa Rišpet ovom je nagradom nastavila izniman niz glazbenih uspjeha, a kruna svega je istoimeni i aktualni novi album ‘Reći ćeš mi fala’ u izdanju Hit Recordsa, koji je postigao zavidnu prodaju, te je još uvijek u top trideset najprodavanijih domaćih albuma.Vrijedna ekipa, na svemu međutim ne staje, pa Rišpetovce u vrućim danima i tjednima pred nama očekuje veoma gust koncertni raspored, pa će tako sve generacije, omiljenu klapu, moći poslušati ovoga ljeta na sljedećim mjestima:

21.07.Rab
22.07. Rogoznica
28.07. Zaton kod Nina
29.07. Podstrana
03.08. Kali, otok Ugljan
04.08. Slovenija, Pliskovica
05.08. Baška, otok Krk
11.08. Makarska, Trg
15.08. Brtonigla
18.08. Nova Gradiška
19.08. Malinska, otok Krk
29.08. Vir
02.09. Crikvenica
23.09. Vrsar

Foto: Matea Smolčić Senčar
Foto: Matea Smolčić Senčar

Još jedna glazbena perjanica Hit Recordsa, okitila se nagradom Cesarica. Pravila Igre s velikim su ponosom u centru Splita primili nagradu u kategoriji ‘Hit godine pop glazbe’ za pjesmu ‘Zagrli me’.

Spomenuta pjesma itekako je opravdala osvojenu Cesaricu u navedenoj kategoriji, obzirom da od izlaska vlada radijskim i televizijskim eterom.

‘Zagrli me’ je i sastavni dio aktualnog albuma prvijenca Pravila Igre ‘Nebo na mojoj strani’, jednog od najtraženijih nosača zvuka.

Hit Records ovom prigodom čestita klapi Rišpet i Pravilima Igre na osvojenim nagradama!

Foto: Pero Kozomara/Matea Smolčić Senčar