VIDEO: LOŠA UVERTIRA ZA DERBI – Dinamovci posjetili dječji vrtić i izgubili od klinaca

Dinamovci,vrtić,klinci,PrečkoUoči nedjeljnog derbija s Rijekom nogometaši Dinama Domagoj Antolić, Marko Rog, Ante Ćorić, Filip Benković i Mario Musa razveselili su više od stotinjak djece u vrtiću u Prečkom.

Naime, igrači najbolje hrvatske momčadi došli su na druženje s najmlađim navijačima gdje su igrali nogomet i odgovarali na pitanja, a jedino pitanje koje je na kraju “ostalo u zraku” bilo je – tko se bolje zabavio?

Djeca su oduševljeno dočekala prvotimce Modrih koji su na početku druženja odgovarali na razna pitanja. Tako su igrači otkrili kako obožavaju jesti voće i povrće, koliko treniraju, kada su počeli igrati nogomet pa do pravila odnosno rekvizita potrebnih za igranje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

“Ovo je super i užitak je družiti se s djecom. Jako je važno raditi s mladim navijačima, a moram priznati da nam je svima bilo jako drago ući u dvoranu gdje je puno djece imalo Dinamove dresove, majice i šalove. Šteta kaj su još premali da dođu već u nedjelju na utakmicu, ali siguran sam da će uskoro doći njihovo vrijeme i da će početi dolaziti na Maksimir “, sažeo je dojmove svih kapetan Antolić.

Nakon neizbježne utakmice na dva gola u kojoj su “mali sportaši” okrenuli početno vodstvo Dinama i na kraju slavili 2:1  Modri su djeci  podijelili bilježnice i još neke suvenire kluba za uspomenu, a potom te iste bilježnice ispunili autogramima za vječnu uspomenu. (m. v.)

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/dinamo/videos/1039938239413274/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

 

Komentiraj