VIDEO: ISTINE I LAŽI – Linićev porez na nekretnine je veleizdaja – vikali su iz HDZ-a koji ga danas uvode

vila, selo

Ministar Zdravko Marić u posljednje vrijeme stalno naglašava kako se od 1. siječnja 2018. uvodi porez na nekretnine kao zamjena za komunalnu naknadu. A valja podsjetiti što su iz HDZ-a govorili kada je Vlada u kojoj je SDP-ov ministar Slavko Linić najavljivao i predlagao porez na nekretnine.

Piše: Robert Grof

Podsjetimo, iz HDZ-a su uvođenje poreza na nekretnine ocjenjivali najvećim socijalnim udarom u povijesti Hrvatske države.

A danas njihov ministar Zdravko Marić mirno kaže kako će implementacija poreza na nekretnine krenuti od 1. siječnja 2018. bez stresova i nedoumica.

“Linićev porez na nekretnine je veleizdaja…”, čulo se iz redova onih koji danas bez ikakvih problema, vjerodostojno, guraju porez na nekretnine.

“Dići ćemo svoj glas protiv nepravednih poreza i protiv novih nameta, odnosno protiv poreza koji dovode do još dubljeg raslojavanja hrvatskog društva i do još veće nepravednosti”, uvjerljivo je govorio Goran Marić, danas ministar državne imovine.

I svašta je još “nalupao” protiveći se porezu na nekretnine, kada ga je predlagao SDP-ov ministar Slavko Linić. Danas šuti, jer ga uvode njegovi iz HDZ-a. Toliko o vjerodostojnosti.

“To je dokaz promašene porezne, fiskalne i ekonomske politike i takav porez bi u ovom trenutku bacio hrvatske građane na koljena”, govorio je HDZ-ov nekadašnji ministar Ivan Šuker.

A iz HDZ-ovih redova dolazile su kritike u rečenicama poput:

“Nekretnine ne bi trebale biti predmet oporezivanja… Udar na 99 posto građana… To je jedan agresorski potez… Zbog poreza na imovinu sve će pokupovati stranci…”

“Porez na imovinu udar je na građane koji su desetljećima štedjeli gradeći kuće i vikendice….”

MOŽE VAS ZANIMATI:

BUNJAC O OVRHAMA: Neka se ministar Marić, Petrov, Reiner i Hanžeković na jedan dan zaposle na šalterima FINA-e – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/Svjesnost/videos/1219017784782547/” bottom=”30″]