VIDEO: DIRLJIVA SLIKA S OSCARA – Lady Gaga uz veliku Lizu Minnelli, koja se malo pogubila

Na dodjeli Oscara ove godine prezenterice su bile i Lady Gaga i Liza Minnelli (76) – glumica, plesačica i pjevačica i dobitnica nekoliko nagrada za svoj rad.

Dobila je i dva Oscara za najbolju glavnu glumicu 1970. i 1973. godine u filmovima ”Nasrtljiva djevojka” i ”Cabaret” – mjuzikl po kojem je i ostala najpoznatija.

Od 2000. godine Minnelli se bori s encefalitisom, upalom mozga uzrokovanom virusom, a zbog toga je već godinama u kolicima, a govorilo se da možda nikad više neće moći hodati ni pričati.

No Minnelli je odvažna, s velikom voljom i govor je ostao, a uveličala je o dodjelu Oscara. Lady Gaga je tražila da bude s Minnelli, a s pozornice su poslale i dirljivu poruku svijetu.

Minnelli je dobila veliki pljesak čim se pojavila a Gaga joj je rekla: “Vidiš, publika te voli.”

”Znate koliko volim raditi s legendama”, započela je Gaga uhvativši Lizu za ruku, ”a čast mi je posljednju nagradu ove večeri proglasiti upravo s pravom legendom!”, nakon čega je krenulo još ovacija.

”Ona slavi 50. godišnjicu ”Cabareta”, napomenula je Gaga, a zatim je Liza preuzela riječ i ponešto krivo najavila, ali uskočila je Gaga i šapnula joj: “Uz tebe sam”. Minnelli joj je rekla kratko: “Znam”.

Dirljiva snimka sada još uvijek obilazi svijet.