VIDEO: BRANIMIR BUNJAC – U Saboru nije trebalo pozivati na nasilje niti je trebalo ignorirati minutu šutnje

branimir bunjac

U Saboru opet stanka zbog Haaga. Branimir Bunjac iz Živog Zida požalio se jer je član kluba HDZ-a, HRAST-ov Zekanović pozivao na nasilje nad Ivanom Pernarom.

Također je osudio SDP jer nisu došli na minutu šutnje. “Šteta je da se HDZ kao najveća stranka u koaliciji se nije ogradio od pozivanja na nasilje. Zastupnici GLAS-a i velika većina SDP-a nije došla na izricanje minute šutnje iako je ona bila za sve poginule hrvatske branitelje i za sve žrtve rata u Bosni i Hercegovini u čemu nema ništa sporno. Niti jedno ime i prezime se jučer nije spominjalo”, rekao je Bunjac.

Naravno, nije moglo proći bez svaljivanja krivnje na Stjepana Mesića i Vesnu Pusić. Za MOST-ovog Mira Bulja su krivi i Nina Obuljen jer je Praljkova knjiga proglašena šundom, Gordan Jandroković kao bivši inoministar te Davor Božinovć.

“Gospodine Božinoviću kao ključna osoba Stjepana Mesića, što ste učinili za našu šestorku, za zaštitu nacionalnih interesa. Predsjednik Sabora je također otvoreno radio protiv Hrvata u Bosni i Hercegovini”, kazao je Miro Bulj. Predsjednika Sabora Jandrokovića naljutile su Buljeve prozivke.

“Ako imate kakvih primjedbi možemo razgovarati pa ću vam sve objasniti, a ne da opet komentirate novinske tekstove i podmetanja koja su mi se događala kroz karijeru. U redu? Preozbiljne su stvari da bi me ovdje prozivali za izdaju. Kolega Bulj, malo pazite što govorite”, odgovorio je predsjednik Sabora, a prenosi Media servis.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/BBunjac/posts/2064471163780666″ bottom=”30″]

Komentiraj