VIDEO: BULJ O PRALJKU – Što su činili Mesić, Jandroković, Božinović, Šeks..?

miro bulj

A mojim suborcima Krstičeviću i Medvedu želim poručiti da ne šute. General Praljak je svima govorio ono što ih ide. Nikad nije šutio. To je ono što smo i mi dužni raditi – podsjetio je danas u Saboru Miro Bulj, hrvatski branitelj i zastupnik Mosta.

Njegov govor u Saboru prenosimo i s Facebooka, gdje je napisao:

[NIKADA SE VIŠE NE SMIJE PONOVITI DA DRŽAVA RADI PROTIV INTERESA VLASTITOG NARODA]

Hrvatski branitelji s očajom i gorčinom prate ova događanja, ovaj krik generala Praljka. Hrvatske politike su zaboravile te ljude. Više se nikad ne smije dogoditi hrvatskom branitelju, hrvatskom generalu, hrvatskom građaninu koji je isporučen, da Država radi protiv njih u interesu tužiteljstva.

Mesić je dilao transkripte, Pusić je govorila da je Hrvatska izvršila agresiju nad BIH, Šeks je je radio sve kako bi locirao, uhitio, transferirao, procesuirao… Nina Obuljen je knjigu generala Praljka proglasila šundom.

Što je predsjednik Sabora Jandroković napravio kao ministar vanjskih poslova, da li je štitio Hrvate u BIH ili se borio protiv jednakopravnosti Hrvata u BIH i trećeg entiteta?

Davor Božinović je čovjek koji se ne stidi ničega! On se sigurno neće zacrvenit, a kamoli popit otrov – što ni ne želim, ali želim da bar ima bar malo obraza kajati se danas kad nije imao savjesti prije! Davor Božinović je čovjek koji je 1987. godine postao savjetnik u Republičkom sekretarijatu za narodnu obranu Hrvatske – onom sekretarijatu koji ima velike zasluge da se oružje hrvatske teritorijalne obrane predalo JNA. Davor Božinović je čovjek koji je u vrijeme Račanove vlade 2002. godine postao veleposlanik u Srbiji! Davor Božinović – čovjek kojeg je Stjepan Mesić kao osobu od najvećeg povjerenja 2004. godine imenovao predstojnikom njegova Ureda. Zanimljivo i “slučajno” te iste godine je podignuta optužnica protiv Haaške šestorke!

Davor Božinović je čovjek koji je nakon Mesića s desne strane, jučer licemjerno stajao Plenkoviću s desne strane glumeći tugu. Neka otvoreno kaže kakvu je politiku vodio dosada, a posebice dok je bio šef Mesićeva ureda 2004.godine, a ne da sada glumi tugu!

A mojim suborcima Krstičeviću i Medvedu želim poručiti da ne šute. General Praljak je svima govorio ono što ih ide. Nikad nije šutio. To je ono što smo i mi dužni raditi.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirobuljMOST/videos/1748289775215465/” bottom=”30″]

Komentiraj