VIDEO: BORBA S RAKOM – Zvijezda “Beverly Hillsa”, popularna Brenda, bije bitku života

shannen doherty

Shannen Doherty, popularna Brenda iz serije Beverly Hills 90210, objavila je svojim obožavateljima u veljači prošle godine da boluje od raka dojke.

Pripremila: Gordana Ivas

Otad, posebno na Instagramu, hrabro iznosi sve detalje liječenja sa željom da ohrabri sve one koji vode sličnu borbu.

Zbog tretmana Shannen je počela gubiti i svoj zaštitni znak – bujnu crnu kosu. Odlučila je stoga ošišati se na nulu, pa je i taj čin podijeliti sa svojim fanovima na Instagramu.

Unatoč vrlo teškom životnom razdoblju, Shannon se svojski trudi širiti pozitivne poruke.

Sada je zvijezda serije ‘Beverly Hills’ objavila snimku dan nakon kemoterapije, ali je i rekla kako joj i nije lako ni jednostavno.

“Bila sam umorna, želja mi je bila leći u postelju, no nagovorila sam samu sebe na cijeli sat plesa”, napisala je.”I kasnije sam se osjećala bolje. Bilo kakav oblik vježbanja tijekom razdoblja bolesti je dobar. Mi to možemo”.

Napisala je kako vjeruje da svaka aktivnost, svako kretanje pomaže da bi se lakše borilo s bolešću.

“Ponekad se osjećam toliko loše da se ne mogu pomaknuti nekoliko sljedećih dana”, piše Shannon. “Međutim, trudim se svim silama da se krećem prije svega zbog cirkulacije i izbacivanja toksina iz organizma. Nekad je lakše, nekad je teže, ali dajem sve od sebe koliko god mogu”.

Uz pozitivnu energiju koju stalno i uporno šalje u svojoj borbi s bolešću veliku joj pomoć pruža i suprug Kurt Iswarienko (dolje na fotografiji).

Ako niste znali da se razvodi i zašto Zoran Mamić, pročitajte OVDJE.

https://www.instagram.com/p/BJvO4q5h8_5/

https://www.instagram.com/p/BIEbohPB7W4/

https://www.instagram.com/p/BLPrfccjb2v/