UŽAS KOD ZADRA: U teškom sudaru poginule dvije sestrice – otac i još jedna djevojčica u bolnici

Kod Zadra se dogodila strašna nesreća gdje su u sudaru dva automobila na državnoj cesti D-54 Maslenica – Zaton Obrovački poginule dvije djevojčice.

Teški sudar dogodio se u 18:30, a sudarila su se vozila zadarskih i zagrebačkih registarskih oznaka, potvrdili su nam u zadarskoj policiji.

U osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka koje je sudjelovalo u nesreći bili su vozač i suvozačica, ali oni su prošli bez ozljeda.

Poginule su dvije djevojčice iz Gračaca u dobi od 9 i 5 godina, sestre, a njihov otac i još jedna djevojčica hitno su prevezeni u zadarsku opću bolnicu, piše Zadarski.hr.

Otac i djevojčica nisu životno ugroženi. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede, ali su za sada stabilno, potvrdio je zamjenik ravnatelja OB Zadar dr. Edi Karuc.

Navodno su se vraćali s kupanja u Gračac.

Očevid je u tijeku, a njime rukovodi županijski državni odvjetnik.

“Tragedija se dogodila na raskrižju iz Jasenica prema Obrovcu. Automobil Fiat Punto zagrebačkih registarskih oznaka oduzeo je prednost automobilu Audi zadarskih registarskih oznaka uslijed čega je došlo do sudara u kojem su smrtno stradale dvije djevojčice u dobi od devet i pet godina te su teško ozlijeđeni još jedna djevojčica od devet godina i vozač, koji je prema prvim informacijama otac poginulih djevojčica.

Vozač u automobilu zagrebačkih oznaka, 54-godišnjak koji je na dobro preglednom raskrižju oduzeo prednost, nije bio pod utjecajem alkohola. Ni on, ni njegova suvozačica nisu ozlijeđeni. Pozvali smo i prometnog vještaka koji će utvrditi i brzinu kretanja automobila”, rekao je za Večernji list zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru Denis Sokol.

Komentiraj