OPROŠTAJ OD DUJMIĆA: “Zbogom kralju crnih i bijelih tipki”, rekao je u suzama Nenad Ninčević

“Zbogom kralju crnih i bijelih tipki. Putuj, mi te nikada nećemo zaboraviti”, rekao je opraštajući se od Rajka Dujmića njegov prijatelj, poznati tekstopisac Nenad Ninčević.

“Ja se nadam da te čekaju tvoje nebeske kočije koje smo davno napisali u stanu mojih roditelja”, rekao je Ninčević, dodajući kako mnogi nisu bili svjesni značenja i uloge koju je Rajko imao u njihovim životima i karijerama koje je s radošću stvarao. “Mučila ga je samo jedna stvar, vole li ga ljudi kao što on voli njih. Sad vidiš koliko te volimo Rajko, vidi, svi tvoji prijatelji su došli…”

Ceremonija je započela uz pjesme “Caruso (Ti voglio bene assai)” i “I will always love you” Whitney Houston.

Uz odar u bili supruga Snježana, sin Tin i ostali članovi obitelji.

U počasnoj straži su osim Ninčevića bili Ante Gelo, Sandra Hančić, Jasenko Houra, Jacques Houdek, Želimir Babogredac, Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Ana Rucner, Vladimir Pavelić, Nataša Mirković, Dragan Rucner, Mario Rucner, Zoran Škugor, Hrvoje Barlović, Vedran Strukar, Emilija Kokić, Vlado Kalember, Jasna Zlokić i Fedor Boić.

Rajku su posljednje zbogom stigli uputiti i članovi Novih fosila s kojima je godinama svirao te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon ispraćaja slijedi i misa zadušnica koja će se za Rajka služiti u 13 sati u crkvi Sv. Jeronima u Zagrebu.

Dujmić će biti pokopan u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju, a zemljište za grob među zaslužnim građanima obitelji će ustupiti Grad Zagreb.

Rajko će tako počivati pokraj Ede Murtića, Dražena Petrovića, Ene Begović i drugih istaknutih velikana.

Podsjetimo, Rajko Dujmić preminuo je 4. kolovoza od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u Ravnoj Gori.

Preminuo je u riječkoj bolnici na Sušaku samo tri dana prije svog 66. rođendana.

Obitelj je u najtežim trenucima odlučila napraviti humanu gestu te je donirala njegove organe kako bi spasila živote drugih.

 

Komentiraj