U NEDJELJU STIŽU VATRENI: ZET preusmjerava neke tramvajske linije

Na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića, sutra se organizira svečani doček hrvatskih nogometaša koji se vraćaju sa Svjetskog prvenstva u Katru.

Očekuje se veliki broj ljudi, a ZET javlja da će zbog toga preusmjeriti tramvajske linije koje voze preko Trga. Više u priopćenju.

“Zbog svečanog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije koji će se održati u nedjelju 18. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića, od 14 sati pa do završetka koncerta, tramvajske linije 6, 11, 12, 13, 14 i 17 će prometovati obilazno preko Glavnog kolodvora.

Na trasi od Zračne luke do centra grada ne očekuju se značajnije izmjene ili zastoji u tramvajskom i autobusnom prometu, no u slučaju promjene trase ili načina transfera, stručne službe ZET-a će promptno preusmjeravati promet. Oko 17.30 sati, moguće je skraćivanje autobusne linije 118 (Trg Mažuranića – Voltino) te će prometovati na relaciji Voltino – Magazinska/Božidara Adžije.

Također, u subotu, 17. prosinca od 16 sati na rasporedu je nogometna utakmica za 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu, a koja će se u izravnom prijenosu moći gledati na velikom ekranu postavljenom na Trgu bana Josipa Jelačića.

U slučaju većeg broja gledatelja, a ovisno o sigurnosnoj procjeni policije, moguće je preusmjeravanja tramvajskih linija 2, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 s Trga bana Jelačića na Glavni kolodvor, za vrijeme trajanja utakmice. Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje”, javljaju iz ZET-a.