VIDEO: IZNENAĐENJE – Pogledajte što spremaju glazbena diva Tereza Kesovija i Boris Đurđević

Neumorna glazbena diva Tereza Kesovija ovih je dana ponovo ušla u tonski studio, a povod ovog puta nije nova pjesma već obrada njenog velikog hita “Što je ostalo od ljubavi”.

Pjesmu autora Đele Jusića i Željka Sabola, Tereza je izvela na 24. Festivalu zabavne glazbe Zagreb 1978. godine, a u novi aranžman “obukao” ju je Boris Đurđević. Autor i producent grupe Colonia, naše najpoznatije dance grupe, objasnio je kako je došlo do prve suradnje s našom iznimnom divom.

“Oduvijek mi je ta pjesma bila super jer je bliska mom glazbenog izričaju, i kad su me nazvali iz Terezinog tima te predložili suradnju nisam ni trenutka oklijevao. Pjesmu funky disco ritma nastalu krajem 70-ih godina prošlog stoljeća, pretvorili smo u remix 21. stoljeća i vjerujem da će mnoge ova naša suradnja oduševiti.”

A kako se Tereza odlučila za ovu neobičnu suradnju?

“Vjerujem da će se publici svidjeti novi aranžman jedne od mojih najdražih pjesama kao što je oduševio mene. Suradnja s Borisom bila je za mene jedno sasvim novo otkriće, a o njegovom profesionalizmu i entuzijazmu ne treba trošiti riječi. Pjesmu posvećujem i poklanjam mojoj vjernoj publici, neka im predstojeći blagdani i cijela 2023. protekne u zdravlju i miru.”

Obrada pjesme “Što je ostalo od ljubavi” premijerno će se moći čuti 27.12., a Tereza Kesovija već za iduću godinu najavljuje još neka iznenađenja.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!