U GRADU COUNTRY GLAZBE: Mia uz podršku Tajči i Davida Langleya održala koncert u Nashvilleu

Hrvatska glazbena zvijezda Mia Dimšić proteklih tjedana boravi u SAD-u gdje radi na novim materijalima za drugi studijski album. Tijekom boravka u Americi održala je svoj prvi koncert u Mockingbird Theatreu u Franklinu koji je dio metropolitanskog područja Nashvillea.

Podršku su joj dali i bili posebni gosti koncerta, Tajči koja inače živi u Nashvilleu i koja joj je bila domaćin, te David Langley, cijenjeni gitarist, član The Nashville Palace Banda i čovjek koji je tijekom karijere svirao s glazbenim velikanima poput Willieja Nelsona i Bucka Owensa. Miji se tako ostvario jedan od najvećih snova, a tom prigodom je u akustičnom izdanju izvela niz pjesama, od svojih najvećih hitova do sjajnih obrada. Neke od izvedbi možete pogledati i poslušati na njezinom službenom YouTube kanalu.

dimšić, tajči

“Moj prvi Nashville show! Još ne vjerujem da se uopće dogodio! Hvala Tajči i Davidu na inicijativi, trudu, podršci, ljubavi, glazbi i još sto stvari! S takvim prijateljima ništa nije neostvarivo!”, napisala je na društvenim mrežama presretna Mia, višestruka dobitnica Porina koja će uskoro objaviti i nasljednika nagrađivanog albuma “Život nije siv”. Mia sa svojim producentom Damirom Bačićem većinom boravi u Philadelphiji gdje se nalazi studio Osječanina Vjekoslava Dimtera koji od samih početaka radi s njima. Vjerujemo kako će i nastup u Nashvilleu biti svojevrsna inspiracija za neke pjesme koje će se naći na nadolazećem albumu kojeg očekujemo do kraja godine.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Podsjećamo, Mia je i dalje jedna od vladarica top lista! Zajedno s Markom Toljom s duetom “Sva blaga ovog svijeta” nalazi se već 10 tjedana na top listi najemitiranijih singlova i trenutno je na 2. mjestu, dok je sa solo hitom “Cesta do sna” već 19 tjedana na top listi i nakon osvajanja vrha trenutno se nalazi na 29. mjestu. Iako je njezin debi album “Život nije siv” objavljen još 2017. godine, više od 100 tjedana boravio je na listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Ne sumnjamo da će i novi album pratiti isti uspjeh!

Foto: Facebook Mije Dimšić