TRENER GORICE: Mene je bilo stid – Hajduk ima najviše koristi od pogrešaka sudaca

Hajduk je opet uz sreću s igračem više u burnoj utakmici protiv Gorice do pobjede došao u posljednjoj sekundi utakmice kada je Marko Livaja pospremio loptu u praznu mrežu.

Nakon utakmice posebno je ogorčen bio trener Gorice Igor Angelovski.

“Ovim putem želim čestitati svojim igračima jer su pokazali htijenje i znanje da se suprotstavimo Hajduku. Bili smo na pravom putu i s igračem manje. Primili smo gol u 98. minuti, zaslužujemo veći respekt, stidio sam se nekih odluka. Mene je bilo stid, ako netko misli da će nas slomiti, tu se vara. Igrat ćemo s još većim htijenjem i siguran sam da ćemo igrati Prvu ligu i iduće godine”, rekao je Angelovski za HRT.

Angelovski je bio posebno razočaran crvenim kartonom koji je dobio njegov igrač Mousa Wague, a pritom je dosuđen i kazneni udarac za Splićane:

“Nisam pregledao snimke, ako je već bio penal, ali onakav crveni karton. To je apsurd, nismo to zaslužili, jedino da je išao čisto na gol.

Po meni igrač ide sa strane, ako je bio penal, to može biti penal i samo žuti karton. Ako hoćete otvoreno, u medijima su izašle vijesti kako je najviše koristi od pogrešnih odluka sudaca imao Hajduk, a najviše smo mi kažnjeni, ali ponavljam, neće nas slomiti i igrat ćemo Prvu ligu i iduće godine.