TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Tijelo nestalog muškarca (36) iz Baške Vode pronađeno u moru

HGSS iz Makarske je danas objavio kako je u Baškoj Vodi nestao muškarac rođen 1983. godine, pa su molili i građane za pomoć jer je riječ o srčanom bolesniku.

Nažalost, potraga je završila nesretno, jer je njegovo beživotno tijelo pronađeno u moru.

HGSS je na Facebooku objavio:

“AKCIJA – Baška Voda 18.06.2019.

Potraga za nestalom osobom dobila je tragičan kraj.

Nažalost, u 19:00 sati pripadnici HGSS Stanice Makarska pronašli su beživotno tijelo nestalog 36-godišnjaka.

Službenici PU Makarska uputili su HGSS Stanici Makarska poziv za pomoć u traganju za nestalom osobom. Prva ekipa spašavatelja na teren se upućuje u 11:00. Nestala osoba se u večernjim satima s ponedjeljka na utorak, udaljila od kuće i uputila u nepoznatom smjeru.

Tijekom dana ekipa na terenu je u više navrata mijenjala smjer i opseg potrage, ovisno o dobivenim podacima na terenu. Nakon zaprimanja zone preklapanja baznih stanica, a nakon triangulacijom putem signala, potraga je preusmjerena na priobalni pojas.

Osobne stvari nestale osobe pronađene su na plaži, na istočnom dijelu mjesta Baška Voda. Specijalno obučeni ronioci spašavatelji, pripadnici Stanice Makarska, nestalu osobu pronašli su na 5 metara dubine na udaljenosti od 35 metara od obale.

U akciji su sudjelovali djelatnici PU Makarska, jedan brod Lučke kapetanije s posadom i 12 pripadnika HGSS Stanice Makarska. Zahvaljujemo se svima koji su svojim angažmanom doprinijeli akciji.

Ovim putem pripadnici Stanice Makarska obitelji i prijateljima izražavaju najdublju sućut”, izvijestili su.

PISALI SMO:

NESTAO MUŠKARAC U BAŠKOJ VODI: Srčani je bolesnik i HGSS moli pomoć građana – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hgssmakarska/posts/1699970296813023″ bottom=”30″]