IZ TABORA THOMPSONA: Čista laž je kako je odlučio poduprijeti nekog predsjedničkog kandidata

Groznica utrke za Pantovčak u Hrvatskoj je već počela i svoje kandidature za sada su najavili SDP-ov Zoran Milanović i saborski zastupnik Ivan Pernar.

U javnosti i medijima spominju se i novi europarlamentarac Mislav Kolakušić i pjevač Miroslav Škoro, a očekuje se i kandidatura sadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

No, poznajući našu društvenu i političku zbilju, sigurno će još biti kandidata.

U medijima se počelo spominjati i ime Marka Perkovića Thompsona, koji je kumstvom povezan s Miroslavom Škorom, s kojim u posljednje vrijeme i nije u najboljim odnosima.

Zato se pojavila špekulacija kako bi Thompson na izborima mogao pomoći Kolindi Grabar Kitarović.

No, iz tabora Thompsona sve su oštro pobili i na Facebooku objavili:

“Dragi prijatelji,

budući da se ovih dana u javnosti pojavljuju novinarski natpisi i špekulacije oko moguće Thompsonove potpore jednome od potencijalnih kandidata za predsjednika ili predsjednicu Republike Hrvatske, želimo Vam prenijeti razgovore na tu temu sa samim Thompsonom.

Naime, sam Thompson nam je rekao kako od njega nitko nije zatražio potporu niti je s bilo kim od potencijalnih kandidata ili kandidatkinja za predsjednika ili predsjednicu Republike Hrvatske o tome razgovarao.

Naglašava kako je spominjanje njegovog imena u medijima vezano za kampanju nadolazećih predsjedničkih izbora čista laž i manipulacija.

Hoće li kandidaturu objaviti netko koga Thompson zaista želi podržati i o svom mogućem angažmanu u vidu potpore takvom kandidatu ili kandidatkinji, kako nam je sam Thompson rekao, on će o tome sam odlučivati, a ne nikako netko drugi kako već sada pokušavaju raznim pritiscima i bombastičnim naslovima preko pojedinih medija.

Naravno, napominje Thompson, ako do toga i dođe, prvi koji će za to saznati ste upravo Vi, njegovi vjerni fanovi, i to preko njegovih web stranica i društvenih mreža, uostalom kao i uvijek do sada”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/photos/a.187389567984204/2313746118681861/?type=3&theater” bottom=”30″]