TOMISLAV KARAMARKO: Najveće štetočine koje je Hrvatska imala bile su pod vodstvom Milanovića

tomislav karamarko

Novinarima se prije sjednice Vlade obratio Tomislav Karamarko koji je rekao da će danas imati saborsku većinu i komentirao SDP-ove pokušaje da ga ruše.

“Bit će kvoruma. Bio je življi sastanak jer nisam zadovoljan s onim sto je bilo u petak. Postoje opravdani razlozi zašto netko ne može doći, ali ovo se više ne smije ponavljati. U nekim parlamentima postoji mogućnost da se ljudi kažnjavaju pa ćemo sutra na predsjedništvu razgovarati o tome. Bit će izmjena u klubu zastupnika. Milijan Brkić će se vratiti u Sabor, to smo dogovorili još prije dvadesetak dana”, rekao je Karamarko.

“Oporbeni SDP mora poduzimati ovakve akcije, ali volio bih da su fer. Sve ove priče o INA-i i Mol-u su nevjerojatne. Pričekajmo da Povjerenstvo o sukobu interesa kaže svoje pa ću komentirati”, dodao je. “Najveće štetočine koje je Hrvatska ikada imala su bile pod vodstvom Zorana Milanovića. Nisam veleizdajnik, kao što oni govore. Imam svoje mišljenje o Ini i zanima me interes Hrvatske, a ne interes SDP-a…Znam da nema sukoba interesa i očekujem takvu odluku Povjerenstva, a onda ćemo vidjeti što će biti. Nećemo nasjedati na priče notornog gubitnika Milanovića. Ako Povjerenstvo zaključi po istini i božjoj pravdi onda će i svi koji vole istinu tako glasovati”, rekao je Karamarko.

“Sve što Milanović kaže je irelevantno. Sve što je govorio četiri godine je irelevantno i Hrvatsku je vodilo u gospodarsku propast, ali i u međunarodnu izolaciju”, rekao je Karamarko dodavši kako očekuje potporu Mosta pri glasanju o opozivu.