ŠTROMAR PORUČIO BANDIĆU: Ako su mu zastupnici bolesni najbolje je svaki dan špeka i luka

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke Milan Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti izazvao je na neki način ministra Predraga Štromara, kada je riječ o GUP-u.

Bandić je na pitanje reporterke N1 televizije Ane Mlinarić – brine li ga da će ministar graditeljstva Predrag Štromar blokirati GUP rekao:

“Ne razmišljam o ministru Štromaru, bolje je da on razmišlja o gradonačelniku jer svi su ministri zahvaljujući 13 ruku Stranke rada i solidarnosti, ali neka svatko radi svoj posao, nitko ne treba strahovati, a gradonačelnik još manje”.

A na pitanje ističe li on na taj način svoj utjecaj na koaliciju i ministre u Vladi Bandić je odgovorio: “Dok se ne razbole ili ne počnu kihati zastupnici Stranke rada i solidarnosti oni su (ministri op.a.) na funkciji, ako bi zastupnici otišli na ručak jedan petak kada sa glasa više nisu ministri.

Ministar Štromar mu je putem Facebooka odgovorio:

” Vidim da me gradonačelnik Bandić ponovo spominje. Ne treba brinuti o meni, čak se i slažem s tim da se svatko treba baviti svojim poslom”, počinje svoju objavu Štromar.

“Njegove službe, kako je i sam rekao, trebaju riješiti 9000 primjedbi na GUP, a na Ministarstvu je da, kad prijedlog GUP-a dođe, provjerimo je li u skladu sa Zakonom.

A ako su njegovi zastupnici prehlađeni, mogu preporučiti Lupocet ili Maxflu, za prevenciju najbolje svaki dan malo špeka i luka”, napisao je Štromar.

Komentiraj