STRADAO MLADI REPREZENTATIVAC: U prometnoj nesreći preminuo Luka Lucić (16)

Reprezentativac Hrvatske U-17 Luka Lucić preminuo je 12. kolovoza 2020. godine nakon teške prometne nesreće.

O svemu je na svojim stranicama obavijestio Hrvatski nogometni savez:

“Šesnaestogodišnji reprezentativac Luka Lucić rođen je 2003. godine u Njemačkoj te je sudjelovao u nekoliko aktivnosti hrvatskih mladih reprezentacija.

Krajem 2019. godine pozvan je na zimski kamp, a u veljači 2020. godine na prijateljskom turniru u Španjolskoj upisao je prve nastupe za hrvatsku U-17 reprezentaciju.

Preminuo je u bolnici 12. kolovoza 2020. godine od ozljeda zadobivenih u tragičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila dan ranije na željezničkoj pruzi u blizini Stuttgarta.

U ime svih djelatnika Hrvatskog nogometnog saveza te posebno u ime stožera U-17 reprezentacije, Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut njegovoj obitelji, prijateljima te suigračima zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Počivao u miru”.

Kako doznaje Fenix-magazin, mladić je stradao u sudaru s tramvajem na liniji U8 u Ostfildernu (Okrug Esslingen u Baden-Württembergu).

Biciklist (16) teško je ozlijeđen u utorak popodne na Stuttgarter Straße između Ruita i Heumadena, a kasnije je uslijed nesreće preminuo.

Spasilačke službe i liječnik hitne pomoći bili su na licu mjesta s jedanaest službi hitne pomoći, helikopterom hitne pomoći… ali nažalost pomoći nije bilo.

Od zadobivenih ozljeda, nakon što ga je helikopter prebacio u bolnicu, mladić je preminuo.

 

Komentiraj