SLAVEN LETICA: Macan i navodna krađa predsjedničkih izbora 2015.

Na moje nemalo iznenađenje, poznati dubrovački trombunjer (puškar) g. Krešimir Krešo Macan koji se profesionalno bavi političkim i poslovnim marketingom, spiniranjem te, općenito, odnosima s javnošću, dao je prije dva dana izjavnu kako vjeruje (!?) da su predsjednički izbori 2015. na kojima je KGK pobijedila dr. Ivu Josipovića – ukradeni.

Piše tako naš poznati politički analitičar i kolumnist Slaven Letica, te na Facebooku nastavlja:

Ovako je to formulirao: “Ne mogu to dokazati, no vjerujem da su protekli predsjednički izbori (u Hrvatskoj) pokradeni.”

Ta je izjava etički upitna zbog toga što je dubrovački trombunjer koji uvijek puca ćorcima ili slijepim mecima, bio u gubitničkom timu dr. Ive Josipovića.

Medijski slijepi metak o “vjerovanju” u ukradene izbore zapravo je alibi za njega osobno i sve one iz gubitničke momčadi dr. Ive Josipovića koji su pet dana prije izbora na temelju naručene anketa zaključili da je dr. Ivo već pobijedio.

Taj je zaključak motivirao pristaše i birače KGK, a demotivirao one dr. Ive.

Kako sam bio vrlo dobro informiran o igrama i igricama oko predsjedničkih izbora 2015., dobro ZNAM (pa ne moram “vjerovati”) da izbori nisu “pokradeni”, ali da je postojao i da je propao fiškalski plan dr. Ive Josipovića i njegovog tima, da ospore zakonitost izbora KGK.

Za to imam DOKAZE koje ću možda objaviti slijedećih dana.

Molim, stoga, Krešu da se puca ćorcima ili slijepim mecima.

Komentiraj