VIDEO: ZORAN MILANOVIĆ – Ne se družiti s propalicama, ili onima koji imaju problema sa zakonom

Zoran Milanović, predsjednički kandidat, održao je u Koprivnici prvi skup službene kampanje, gromoglasno dočekan od svojih simpatizera.

“Korupcija je lopovluk, to je pravo ime. Nalazimo se u ozbiljnoj situaciji. Kada danas gledamo što se događa, kako se u Hrvatskoj postižu uspjesi…”, upozorio je MIlanović i nastavio: “Vodio sam SDP, neću od toga bježati jer sam na to ponosan. Zadatak politike je da se prirodnom porivu stane na kraj, da mu se odoli je najveći izazov politike”.

Rekao je kako se resetiran i drukčiji, nudi da bude predsjednik svih građana. “Vrijeme je da ispod nekih stvari podvučemo crtu. O mračnim vremenima, o razdoblju Jugoslavije – bilo je i jogurta i čokolina. Također, vodio sam Vladu i stranku, bilo je pogrešaka, ali ta je vlast bila poštena. Ljudi su živjeli od plaće. A ja kao ja neću prelaziti preko kriminala zato što je netko moj prijatelj. I gradonačelnici velikih gradova nisu moji prijatelji… Hrvatska mora birati društvo u kojem se kreće. To se vrednuje po tome kakvo društvo biraju njezini čelnici koji su demokratski izabrani. Ako imam sklonost i neodoljivu potrebu stalno se slikati i družiti s propalicama ili ljudima koji imaju problema sa zakonom… Gledajte, može jednom”, bio je jasan Milanović i zaradio veliki pljesak, kako javlja RTL.

“Nikad nisam imao sponzora u politici i nikad me Sanader i slični nisu držali za ruku”, pecnuo je Milanović aktualnu predsjednicu, a za HDZ koji ju podupire je rekao kako “društvom šire malodušje koje je put ka stvaranju ropstva”.

Komentiraj