SINČIĆ P(R)OZIVA: Premijeru Plenković, pretendentu Bero i tamburašu Miro ne bježite od HRT-a 1. srpnja

Ivan Vilibor Sinčić, čelnik Živog zida i lider koalicije Dosta pljačke, osjeća kako bi neki od šest pozvanih na sučeljavanje na HRT-u 1. srpnja mogli odustati, a tu prije svega misli na Andreja Plenkovića, Davora Bernardića i Miroslava Škoru.

Zato im na Facebooku poručuje: Skupite hrabrosti, a ako se ne pojavite do kraja ću vas nazivati kukavicama.

Objavu prenosimo u cijelosti:

// SUČELJAVANJE //

Imao sam 24 godine kada sam prvi puta stao pred političke zvijeri. Ne kažem da sam bio dobar, ali 17% ljudi je na izborima reklo da nisam lošiji. To je dalo nadu i meni i biračima. Priliku da prezentiram program i stavove dobio sam, zapravo, u direktnim sučeljavanjima.

Bez PR stručnjaka, bez iskustva, bez umjetnih poruka. Samo direktan, neuvijen govor i čisto srce. Pokazao sam dijelom tko sam ja, ali i tko su oni.

Danas još nemam 30 godina. Imam političkog iskustva. Čak i međunarodnog. Želim vam opet pokazati tko sam, podsjetiti vas. No, više od svega vam želim pokazati tko su oni.

Stoga, dragi premijeru Plenković, dragi pretendentu za premijera Bero, dragi tamburašu Miro, skupite hrabrosti i usudite se stati.

Ne pojavite li se, do kraja ću vas nazivati kukavicama. Davore, Miroslave, Andrej, ne treba vam to. Nemojmo da budem najmlađi i najhrabriji. A i biračima dugujete ozbiljno sučeljavanje.

Vjerujem da će ostali pozvani doći ionako.

Naime, HRT organizira za 01.07. predizborno sučeljavanje na koje su pozvani predstavnici 6 lista koje prelaze izborni prag.

Među njima i ja kao predstavnik platforme DOSTA PLJAČKE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/ivsincic/photos/a.1540655359486981/2704346533117852/?type=3&theater” bottom=”30″]

Komentiraj