SILNA RADOST: Pas nestao prije pet godina i u azilu prepoznao vlasnika

Život doista piše priče koje se ponekad čine nestvarnima poput ove gdje se još jednom pokazala ljubav između čovjeka i psa.

Pet je godina prošlo kako je Sokol nestao i vlasnici su ga oplakali tisuću puta, a čak su se i preselili, da bi se opet sreli.

Sve je na svojim stranicama objavio osječki azil:

Nakon PET punih godina Sokol ga je prepoznao!!!!

Da, ljudi moji, ovo je nevjerojatna priča o Sokolu koji se izgubio prije 5 godina i kojega su tražili posvuda i eto, nećete vjerovat nekidan mi preuzmemo psa kojeg je jedna cura pokupila na Biljskoj cesti, dovedemo ga u Azil i on – ima čip!

Mi već tu hepi skroz i jedva nađemo čovjeka na kojeg je čipiran, on u međuvremenu preselio u Zagreb, priča nam da su živjeli u Gradištu kad je Sokol nestao, da su ga tražili posvuda i nikad nisu našli, kaže već su ga stoput oplakalali.

I eto, on se pojavi OVDJE, pedesetak kilometara dalje od kuće u kojoj je živio, kako je dovde stigao, di je bio sve te godine..pojma nemamo!

I sjeo čovjek u auto, organizirao se i došao po njega! Da ste vi to vidjeli!! Kooolko mu se Sokol obradovao, tolko da smo sve cmizdrile.

Skakao po njemu, vrtio repom, ljubio.. i nećemo nikad saznati gdje je Sokol svo ovo vrijeme bio, ali srce je na mjestu jer se konačno vratio svojoj obitelji, konačno!