SDP-OVE OSUDE BELJAKOVA ČINA: Nijedna stranka nema pravo prevariti birače

Orsat Miljenić

Nakon što je predsjednik HSS-a Krešo Beljak napravio nešto što se nije očekivalo i objavio kako Andrej Plenković može računati na potpise HSS-ovaca za sastavljanje Vlade, javili su se Orsat Miljenić i Domagoj Hajduković iz SDP-a, ne skrivajući svoje nezadovoljstvo.

”Mislim da HSS doista radi veliku grešku. Zajedno smo stajali rame uz rame u kampanji i ponudili građanima nešto drugo i bolje. Ovakve poruke i odluke smo previše često viđali u politici i takve stvari građane ne žele vidjeti od ljudi kojima su dali svoje povjerenje i glas”, napisao je Hajduković.

”Upravo sam vidio vijest da će HSS podržati HDZ-ovog mandatara za sastav Vlade. Naravno da svaka stranka ima pravo odlučivati o vlastitom političkom smjeru, ali nijedna nema pravo prevariti birače. U ovom slučaju prevareni su birači Narodne koalicije, a to su i naši birači. SDP će biti čvrsta oporba vlasti ovakvog HDZ-a i njegovih starih i novih satelita. Ovakvo ponašanje samo dodatno doprinosi već ionako sveprisutnom nepovjerenju hrvatskih građana u političke stranke”, napisao je Miljenić.

O novoj i neočekivanoj odluci Kreše Beljaka, predsjednika HSS-a, pročitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1173692939320531&id=1172051289484696″ bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dhajdukovic/posts/10153919589944786″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!