RUKOMETAŠ IPAK NIJE PRETUČEN: Đakovčanin Denis Tot (27) bori se u Skoplju za život

Hrvatski rukometaš Denis Tot brutalno je pretučen u glavnom gradu Sjeverne Makedonije te se u bolnici liječnici bore za njegov život. Bile su to prve vijesti, ali nije pretučen vijesti su iz policije i bolnice.

Izvor: Media servis

Rođeni Đakovčanin, inače 27- godišnjak prošlog je ljeta potpisao za makedonski Butel, a navodno je pretučen u jednom noćnom klubu.

Iz kluba su potvrdili da se radi o višestrukim i teškim ozljedama, opasnim po život. Denisova obitelj je hitno iz njegova rodnog Đakova otputovala u glavni grad Sjeverne Makedonije.

I dok je nesretni rukometaš u komi, iz policije dolazi pomalo kratko priopćenje, ali koje ne govori o ozljedama:

“U četvrtak, 7. travnja, u 4:11 iz Kliničkog centra MUP-u je prijavljeno da je kod njih u stanju nesvijesti, bez vidljivih tragova nasilja, dovezen D.T. Odmah mu je pružena liječnička pomoć”, prenosi Dnevnik.hr.

Oglasila se i ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova i demantirala je napise i izvijestila kako je Tot u bolnicu dovezen na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu u kritičnom stanju zbog srčanog zastoja.

“Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u cijeloj priči je to da na njemu nema tragova nasilja.

U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život”, rekla je Mojsova za Fokus.