RADNIK NIJE SPUSTIO RAMPU: Vlak pokosio automobil kod Siska – vozač se bori za život

Muškarac (53), zaposlenik hrvatskih željeznica, u vrijeme nailaska vlaka nije spustio ručne polubranike i na taj način došlo je do tragične nesreće.

O nesreći se PU sisačko-moslavačka oglasila priopćenjem:

Jučer, 7. rujna, oko 15.10 sati, na željezničko-cestovnom prijelazu u mjestu Odra Sisačka, došlo je do naleta teretnog vlaka na osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 57-godišnjak.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač automobila je prevezen u sisačku Opću bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

Očevid na mjestu događaja u suradnji s policijskim službenicima ove policijske uprave, vodila je općinska državna odvjetnica u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da 53-godišnji zaposlenik hrvatskih željeznica, u vrijeme nailaska vlaka nije spustio ručne polubranike i na taj način nije zatvorio cestovni promet, uslijed čega je došlo do naleta vlaka na osobni automobil.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u vezi kaznenog djela teška kaznena djela protiv opće sigurnosti, protiv 53-godišnjaka bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentiraj