PULJAK NAKON POBJEDE: Moj fokus je Split – želim biti gradonačelnik u dva puna mandata

“Ja ću biti gradonačelnik svih građana Splita. Građani Splita koji su nas izabrali poslali su jasnu poruku, a to je da je ovaj smjer uvođenja red i smjer u kojemu svi građani jednaki i imaju iste šanse, da je to smjer u kojem žele da gradimo Split u sljedeće tri godine”, rekao je Ivica Puljak, nakon što je premoćno pobijedio HDZ-ovog kandidata Zorana Đogaša.

Sad će se upravljati na drugačiji način, dodao je. Kazao je da ih čeka veliki posao s kojim će početi već sutra.

“Bit ćemo ponosni na ono što ćemo napraviti sljedeće tri godine, učinit ćemo da bude centar regije i da bude primjer”, poručio je Puljak pa dodao kako je Split “centar svita”.

Dodao je da će javni interes biti iznad svega. “Sutra ćemo početi razgovatrati s SDP-om i Mostom. Čeka nas veliki posao. S ovom podrškom građana mi smo ojačani i sad smo sigurni da je dobar smjer kojim idemo. Mislim da je sada jasno što građani žele, žele javne natječaje, a ne korupciju i klijentelizam. Split će biti grad primjer”, poručio je.

“Želim biti gradonačelnik u dva mandata, ali dva puna. Razvoj Splita ovisi i nacionalnoj politici, ali moj fokus je Split”, rekao je Puljak.

Kaže da se ne boji kupovine vijećnika. “Da smo to htjeli, ne bismo ni išli na ove izbore”, rekao je, dodajući da vjeruje u svoj vijećnike.