NEPOBJEDIVI: Presretni smo pobjedom u Luzernu – kažu braća Sinković

Martin i Valent Sinković i dalje su nepobijedivi vladari u dvojcu na pariće. Valent i Martin su, iako su ranije osigurali naslov ukupnog pobjednika, slavili u posljednjoj trećoj utrci Svjetskog veslačkog kupa u Luzernu.

Izvor: Media servis

„Presretni smo s pobjedom! Bila je stvarno naporna utrka i ovim putem čestitamo Australcima i Španjolcima koji su bili sjajni protivnici, naročito u finišu. Mi smo odveslali svoje, ostvarili tri pobjede u tri svjetska kupa i sada gledamo samo naprijed“, rekao je Valent Sinković.

„Imamo još posla za odraditi. Moram priznati da sam sa sobom nisam skroz zadovoljan kako sam odveslao danas, ali to je dobar poticaj za dalje da budemo još bolji i da uvijek damo sve od sebe. Sada nam kreću pripreme, idemo još više raditi i nadamo se na Europskom prvenstvu odveslati najbolje što znamo“, rekao je Martin Sinković.

Braća su na regatnoj stazi u Luzernu slavili ispred Australskog para sa sekundom i devet stotinki prednosti. Treći su stigli Španjolci. Najbolji svjetski veslački par od početka do kraja je imao minimalnu prednost i na kraju zasluženo slavio i u trećoj utrci Svjetskog kupa. Nakon ovakve završnice i pobjede, Martin i Valent Sinković nastavljaju s pripremama za Europsko prvenstvo koje se održava u Münchenu od 11. do 14. kolovoza.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!