PSIHIJATRIJA I FUNKCIJE: Ivan Pernar o trudnom muškarcu, predsjednici i HDZ-ovoj Maletić

ivan pernar, živi zid

Zastupniku Živog zida nikad ne nedostaje lucidnosti pa ni humora kada svoje stavove o nekim pitanjima želi podijeliti sa svojim fanovima i javnošću.

Pokazao je to i ovaj put kada je usporedio izjavu predsjednice kako ćemo biti jedna od najbogatijih zemalja EU, HDZ-ove Ivane Maletić koja je govorila o 180 tisuća radnih mjesta, s muškarcem koji kaže da je trudan po Duhu Svetom.

I pogledajte što Pernar zaključuje, objavom na Facebooku:

Kada muškarac od 50 godina tvrdi da je trudan po Duhu Svetomu završi na psihijatriji, u konkretnom slučaju u Vinogradskoj.

Međutim, kada članica HDZ-a Ivana Maletić tvrdi da će HDZ otvoriti 180.000 novih radnih mjesta ako osvoji vlast, tada ista završi u Europskom parlamentu.

Sličnu misao imala je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je tvrdila da ćemo biti jedna od najbogatijih zemalja Europe i svijeta pod njihovim vodstvom.

Ja vas pitam, zašto je ovaj čovjek na zatvorenom odjelu, a ove dvije HDZ-ovke na visokim funkcijama? Svi troje pričaju gluposti!

Da me netko pita tko je od ovih troje eventualno u pravu, najskloniji bi bio povjerovati ovom prvom jer drugo dvoje sigurno laže.

MOŽE VAS ZANIMATI:

IVAN VILIBOR SINČIĆ: Čiji su Kujundžić i Zdravko Marić? Vodi li Karamarko i dalje HDZ? – čitajte OVDJE.

BRANIMIR BUNJAC: Da vratimo svoj novac ukraden od banaka, Hrvatska bi učinila čuda! – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1959181471074293″ bottom=”30″]