PRVA HNL: Lokomotiva i Dinamo odigrali 1:1

Lokomotiva i Dinamo igrali su u Zagrebu na stadionu u Kranjčevićevoj u 10. kolu HNL-a.

Dinamo je brzo realizirao svoju nadmoć, pa je u 8. minuti poveo. Kastrati lijepo prolazi po boku i odigrava povratno za Ivanušeca, koji gađa suprotni kut za 0:1. Duo koji je došao iz Lokomotive tako kažnjava svoj bivši klub.

U 21. velika prilika za Lokomotivu! Cokaj puca s više od 20 metara, a Livaković odbija u korner, a na ubačaj skače Karačić i glavom puca blizu vratnice. 

Lokomotiva igra sve bolje i u 37. lopta dolazi do Aliyua, koji šalje Kolingeru, a on snažno puca, ali pogađa prečku.

I onda u 42. minuti je 1:1. Moharrami griješi, daje loptu je suparniku, Kallaku odlično prolazi i nalazi Aliyua, koji rutinski i hladnokrvno pogađa.

U 49. zabija Majer. Kastrati je poslao pred gol za Gavranovića, koji propušta za Majera, a on sjajno zabija, ali nakon provjere VAR-a vidi se zaleđe Gavranovića.

U 66. dvostruka zamjena kod Dinama. Petković i Ademi ulaze umjesto Gavranovića i Burtona.

U 71. velika prilika za Dinamo. Petrak griješi, daje Majeru, on gura do Kastratija, koji dolazi sam pred vratara, ali puca preko prečke.

Dinamo napada i želi pobjedu, nižu se prilike, Lokomotiva se dobro brani. A onda kontra u 80. i velika prilika za Lokomotivu. Kallaku se sjurio, puca, ali zik pokraj stative. A u 87. Aliyu je mogao zabiti s par metara za Lokomotivu, ali je izbio Šutalo.

LOKOMOTIVA: Hendija; Karačić, Kovačić, Kolinger, Marković – Cokaj, Kallaku – Malikji, Đira, Aliyu – Tuci.

DINAMO: Livaković; Moharrami, Lauritsen, Šutalo – Hajrović, Burton, Jakić, Kastrati – Ivanušec, Majer – Gavranović.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *