SUPRUGA O LEGENDARNOM CONNERYJU: Bio je muškarac na kojeg se drugi mogu ugledati

Supruga legendarnog Seana Conneryja, koji je preminuo jučer na Bahamima u 91. godini života, Micheline Roquebrune rekla je za medije kako je glumac proveo svoje posljednje dane.

“Nije to za njega bio život. Zadnjih dana nije mogao ništa niti reći kako valja jer je demencija, od koje je bolovao, uimala svoj danak. A preminuo je u snu, mirno, a tako je i želio”, rekla je njegova druga supruga Micheline za Daily Mail.

Foto: Instagram

Rekla je kako je Sean bnio “bio predivan čovjek” i da su imali prelijep zajednički život. “Bio je muškarac na kojeg se drugi mogu ugledati. Teško ću bez njega, znam to. Ali znam da nismo mogli trajati vječno”, rekla je Micheline za Daily Mail.

Foto: Instagram

Na društvenim mrežama objsvils kr i njihovu posljednju zajedničku fotografiju, koja je nastala u svibnju, kada su slavili 45. godišnjicu braka.

Upoznali su se 1970. na golf turniru u Maroku. Micheline je prije toga bila u braku dvaput, a Sean je prije Micheline bio u braku s Diane Cliento.

S Brigitte Bardod (Foto: Instagram)

Svoju su vezu započeli nakon što su se bili rastali. Micheline je bila slikarica i producentica kazališnih predstava. Nisu imali zajedničke djece, ali su brinuli o djeci iz bivših brakova. Živjeli su na Bahamima, gdje je legendarni Sean Connery i umro.

Komentiraj

Odgovori