PROF. DR. VRKLJAN: Prekorednim cijepljenjem odabranih elita Hrvatska je moralno kapitulirala

Ne stišavaju se javne osude prekorednog cijepljenja onih koji su blizu vlasti ili slizani s vlašću, a svako malo pojavi se neko novo ime i lista se povećava.

Ono što je još nemoralnije je slika zemlje u kojoj ima i onih koji sve to odobravaju, a oni koji bi morali ništa ne čine da se to ne događa-

Cijelu je suruaciju komentirao i saborski zastupnik, ugledni znanstvenik i liječnik, Milan Vrkljan.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

Prekoredno cijepljenje odabranih elita protiv Covida-19 ili kako je hrvatska moralno kapitulirala.

Odavno ništa nije tako jasno razobličilo svu bijedu “hrvatskog sustava vrijednosti” i bahatost vladajućih elita koje vode državu kao prekoredno cijepljenje protiv Covida-19.

Tu se zrcali sav hrvatski lažni moral i licemjerje. Zaista smo po tome jedinstveni u Europi. Hrvatska je po ustavu i socijalna država, država solidarnosti mladih i starijih, siromašnih i bogatih, slabijih i jačih ali i vladajućih i naroda.

Analizirajte dostupne podatke samo dostupne u medijima pa će vam sve biti jasno. Hrvatsko društvo je podijeljeno u povlaštenu, iskvarenu, nemoralnu, duboko korumpiranu vladajuću klasu koja se cijepi preko reda i obične obespravljene građane koje se sustavno osiromašuje i vara.

Što bi se tek vidjelo kad bi svi podaci o cijepljenju bili javno dostupni na mrežnim stranicama HZJZ?
Skoro će lokalni izbori, stoga predlažem, neka svaki budući kandidat za javnu dužnost, da izjavu je li se cijepio, kada, i po kojem kriteriju.

To da sada svi imaju viška cjepiva ali samo za odabrane, bilo bi smješno, da nije lažno i duboko nemoralno.

Ili kako reče Milanović, “da ne propadne”, riba ili cijepivo, svejedno.

Komentiraj