PRIVREMENA REGULACIJA: ZET mijenja trasu nekih autobusnih i tramvajskih linija – pogledajte

Autobusi linije 206 neće se zaustavljati na stajalištima u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici Rudolfa Kolaka i Ljubijskoj ulici.

Piše: Branimir Fagač

U Grižanskoj ulici, na dijelu od Avenije Dubrava do Ulice Križnog puta, do završetka radova koji se očekuju za otprilike dva mjeseca, autobusi linija 206 i 223 prometovati će djelomično izmijenjenim trasama:

Linija 206 (Dubrava – Miroševec):

Terminal Dubrava – redovnom trasom do raskrižja Avenije Dubrava i Ljubijske ulice – Ljubijska ulica – Ulica Rudolfa Kolaka – Aleja Tišine i dalje redovnom trasom do Miroševca.

U povratku iz Miroševca prema Dubravi autobus će voziti trasom:
Miroševec – redovnom trasom do raskrižja Aleje Tišine i Ulice Rudolfa Kolaka – Ulica Rudolfa Kolaka – Ljubijska ulica – Avenija Dubrava i dalje uobičajenom trasom do Terminala Dubrava.

Autobusi linije 206 neće se zaustavljati na stajalištima u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici Rudolfa Kolaka i Ljubijskoj ulici.

Linija 223 (Dubrava – Trnovčica – Dubec):

Iz terminala Dubrava u smjeru Dupca, autobusi linije 223 prometovat će redovnom trasom, a u povratku prema Dubravi vozit će trasom:
Dubec – redovnom trasom do raskrižja Koledinečke i Dankovečke ulice – Dankovečka ulica – Avenija Dubrava i dalje redovnom trasom do terminala Dubrava.

Autobusi linije 223 neće koristiti stajalište u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištu u Dankovečkoj ulici.

Radovi će djelomično poremetiti promet i na tramvajskim noćnim linijama. Zbog sanacije kolosijeka na Savskoj cesti, u noćima do subote, 1. lipnja, umjesto noćne linije 32 i 34 voziti će autobusi.

Na kraju, podsjetimo, zbog radova na rotoru Remetinec i sanacije tramvajskog kolosijeka u Ilici, umjesto noćne linije 31 vozi autobus i to izmijenjenom trasom u smjeru Savskog mosta: Črnomerec – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića – Reljkovićeva – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodovor – Sopot – Savski most.

U povratku prema Črnomercu, autobusi voze uobičajenom trasom, a izmjena na ovoj linijii trajat će do završetka radova.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!