I BUJANEC SLAVI: Pobjeda suverenizma, poraz Plenkovića i pouka desnici

Ruža Tomašić nudila je protivnicima ujedinjenja prvo mjesto na zajedničkoj listi, ali nažalost, neki nisu pristali. Morali smo ići svi zajedno i uzeti 3 desna mandata – tvrdi među ostalim Velimir Bujanec, autor i voditelj emisije Bujica na Z1 televiziji.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

RUŽA HRVATSKA: POBJEDA SUVERENIZMA, PORAZ PLENKOVIĆA I POUKA DESNICI!

Čestitke od srca gospođi Ruži Tomašić na velikoj pobjedi! Ostvarila je povijesni uspjeh – dobila najviše glasova od svih kandidata na europskim izborima u Hrvatskoj i osvijetlila obraz nacionalne desnice.

Hrvatski suverenisti pod njezinim su vodstvom postali treća politička snaga u državi! Samo pola posto nedostajalo im je i za drugi mandat, a iza sebe su ostavili Kolakušića, Živi zid, Beljakove Amsterdamce, Most… Lijepo je bilo gledati Plenkovića kako se crveni i nervozno gleda početak kraja svoje protunarodne politike…

S druge strane, žao mi je dijela desnice na kojoj pojedinci nisu prepoznali povijesnu priliku; da smo išli svi zajedno, mogli smo osvojiti čak tri mandata i ništa više nakon toga u Hrvatskoj ne bi bilo isto. Bili bi snažna desnica, baš kao i u cijeloj Europi – imali bi više od 15 posto i ne bi razočarali naš narod. U Bujici 01. ožujka javno smo pozvali na ujedinjenje desnice i zajednički nastup na izborima za EU parlament. I osobno sam činio sve da idu baš svi zajedno – i suverenisti i neovisni i Marijana Petir.

Gospođa Tomašić nudila je protivnicima ujedinjenja prvo mjesto na zajedničkoj listi, a Bujica ravnopravni tretman u emisijama. Nažalost, neki nisu pristali, nisu htjeli ići zajedno i otvoreno mi rekli: ako podržiš Ružu, nećemo ti dolaziti u Bujicu. Sada bi netko na mome mjestu zločesto rekao – tko se zadnji smije najslađe se smije, ali meni nije do smijeha, jer morali smo ići svi zajedno i uzeti 3 desna mandata. To je htio Hrvatski narod!

Iz pogrešaka treba učiti i na krilima sjajnog rezultata Hrvatskih suverenista ići prema onome što očekuju naši birači. Zato i ovim putem, isto kao i gospođa Ruža Tomašić sinoć, ponovo pozivam na zajedništvo svih domoljubnih nacionalnih snaga i zajednički nastup na parlamentarnim izborima.

U Bujici će uvijek imati prostor svi oni koji su za zajedništvo i kojima su nacionalni interesi važniji od osobnih taština. Zajedništvo nema alternativu!

Komentiraj