PRIVEDEN U VUKOVARU: Državni tajnik iz Medvedovog ministarstva vrijeđao policajce i razbio vrata

U kafiću u središtu Vukovara policija ja zatekla nekoliko osoba u konzumiranju pića pola sata iza ponoći u noći s petka na subotu.

Iz PU Vukovarsko-srijemske kažu kako je prilikom legitimiranja jedne muške osobe, koja je odbijala dati na uvid osobnu iskaznicu, druga muška osoba je negodovala prema policijskim službenicima te narušavala javni red i mir.

Interventna policija obojicu je radi toga privela u prostorije PP Vukovar pri čemu je jedna od te dvije osobe dovedena uz uporabu tjelesne snage. Utvrđeno je da se radi o 61-godišnjaku i 40-godišnjaku te je nad njima provedena prekršajna obrada zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kako piše Večernji list, prema neslužbenim informacijama radi se o državnom tajniku Stjepanu Sučiću, koji je i čelnik Uprave za zatočene i nestale, i Krunoslavu Šeremetu koji je ravnatelj Memorijalnog centra Domovinskog rata.

Poslije dovršene obrade, obojica su pušteni te će biti prekršajno prijavljeni. S obzirom da je 61-godišnjak prilikom ulaska u službene prostorije svojom radnjom uzrokovao oštećenje inventara, policija će o tome izvijestiti nadležnu instituciju zbog donošenja odluke o postojanju elemenata protupravnosti u njegovom ponašanju.

 

Odgovori