PRIJETIO VUKUŠIĆU ZBOG PERNARA: Kod 23-godišnjaka policija pronašla i streljivo

U PU zagrebačkoj je završeno kriminalističko istraživanje zbog prijetnji smrću našem poznatom psihijatru Hermanu Vukušiću.

“Nisam niti izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca povodom ‘doktora Pernara’, koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: ‘Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove što ismijavaju poštenog čovjeka Ivana'”, napisao je psihijatar Vukušić na svom Facebooku o ozbiljnoj prijetnji.

O svemu su se oglasili iz PU zagrebačke:

Kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske uprave zagrebačke utvrdili su postojanje osnova sumnje da je 23-godišnjak počinio kazneno djelo „Prijetnje“ na način da je 8. siječnja u 2.37 sati preko društvene mreže napisao komentar upućenog 53-godišnjaku koji je gostovao u televizijskoj emisiji, što je kod oštećenog izazvalo osjećaj straha za život i život njegove obitelji.

Idućeg dana, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje te su u pretrazi stana pronašli više komada raznog pištoljskog streljiva: 25 komada streljiva kalibra 9 mm marke Luger, 18 komada streljiva kalibra 7,62 mm, 16 komada streljiva kalibra 7,62 mm te 19 komada streljiva kalibra 9 mm marke Geco-luger, a zbog čega će protiv osumnjičenog biti podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Zagrebu u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja 23-godišnjak je uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku.

PISALI SMO:

FOTO: HERMAN VUKUŠIĆ – Sljedba zastupnika Ivana Pernara prijeti mi smrću! – čitajte OVDJE.

Foto: Screenshot/Facebook
Foto: Screenshot/Facebook

 

 

Komentiraj