PREMIJER PLENKOVIĆ DOBIO SINA: Supruga Ana rodila u Petrovoj bolnici – zna se i ime dječaka

Hrvatski premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković dobili su treće dijete,

“Večeras se u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodio Ivan Plenković. Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Ana i Andrej, kao i Mila i Mario, presretni su zbog prinove u obitelji”, potvrđeno je za DNEVNIK.HR.

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine. Njihov sin Mario, koji je ime dobio po djedu i kojeg su dobili dva mjeseca nakon vjenčanja, danas ide u prvi razred osnovne škole, a kći Mila, koja je rođena 2017. godine, ide u vrtić

Da čekaju prinovu saznalo se početkom veljače.

“S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji.

Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće.

Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece”, objavljeno je tad iz Plenkovićevog ureda.