PERNAR O KOLEGICI PALFI: Ona puno toga osim Sinčićeve žene – ona udara neprijatelja direktno

Ivan Pernar 1

Ivan Pernar koji je izabran na liosti Živog zida za saborskog zastupnika na svom je Facebookurekao ponešto o svojoj kolegici Vladimiri Palfi, koja se poput njega našal u žiži raznih špekulacija.

Ovo je objava Ivana Pernara:

“Vladimira Palfi je moja kolegica i najodaniji suradnik koji mi nikada nije okrenuo leđa i u kojeg sam se uvijek mogao pouzdati, sjećam se trenutaka kada bi bila oštra prema meni, budući da sam imao prijateljski odnos prema njoj to me jako pogađalo i svaki put kada bi ju pitao što hoće od mene, rekla bi – “odrasti”.

Drugim riječima, shvati da je politika posao u koji ne smiješ unositi emocije, gdje treba razmišljati hladne glave i djelovati kirurški precizno.

Od nje sam puno naučio i u zabludi su oni koji ju opisuju samo kao “Sinčićevu ženu” jer je ona puno toga osim Sinčićeve žene.

Mjesto joj je u Saboru bez obzira na odnos sa Sinčićem i njena odluka da se povuće pod pritiskom okoline je štetna za otpor jer ona predstavlja oštricu otpora, a ne “nježniju polovicu”.

Falit će mi jer zna udariti na neprijatelja na način na koji se ja ne usudim, udara direktno i na najprizemnijoj razini za razliku od mene koji znam priču “zamaskirati” i pokušavam ne udarati osobno. Često govorim slikovito kako bi ljude indirektno naveo na zaključak, a ona saspe sve u lice.

Ima tu “seljačku crtu” koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom.”

Ako set propustili pročitajte što je Sinčić rekao o Pernaru OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1698182943840815″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!