PALA S ELEKTRIČNOG ROMOBILA: Maloljetnica zadobila ozljede opasne po život

Na području Kutine maloljetnica koja nije imala zaštitnu kacigu pala je s električnog romobila i s teškim ozljedama opasnim po život završila na zagrebačkom Rebru.

“Danas, 2. rujna oko 9 sati u mjestu Stupovača na kutinskom području, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom”, objavila je PU sisačko-moslavačka i dodala:

“Do nesreće je došlo kada je maloljetnica upravljala električnim romobilom, bez korištenja zaštitne kacige te je izgubivši nadzor nad romobilom pala i teže se ozlijedila.

U ovoj prometnoj nesreći maloljetnica je zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život te je prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb.”

Petnaestogodišnjakinja je zadobila kraniocerebralnu ozljedu s prijelomom kosti, ranama na glavi, brojne oguljotine i nagnječenja tijela i ekstremiteta, rekao je Hini ravnatelj Klinike Goran Roić.

Smještena je na Neurokirurškom odjelu, upravo je napravljen kontrolni CT mozga i neurokirurški klinički pregled, pri svijesti je, u kontaktu, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena, dodao je Roić.