OGLASIO SE HRGOVIĆ: Ovo je njegova poruka o otkazanom meču

Naš vrlo uspješni boksač Filip Hrgović otkazao je najveći meč dosadašnjeg dijela profesionalne karijere protiv Zhilei Zhanga.

S njim se trebao naći u ringu ove nedjelje u meču za obaveznog izazivača IBF organizacije.

Ali, tek pet dana prije termina pojavila se vijest kako je Hrgović otkazao nastup, a kao razlog se navodi smrt oca, koja je ugrozila njegove pripreme i motivaciju.

Kratkim priopćenjeme u kojem je pojasnio svoje razloge otkazivanja borbe protiv kineskog boksača, Hrgović se u subotu navečer oglasio na Facebooku:

“Dragi pratitelji, zbog bolesti i smrti mog oca za kojeg sam bio jako vezan i s kojim sam provodio njegove zadnje dane, nisam uspio završiti pripreme.

Sve se dogodilo iznenada, stoga smo moj team i ja odlučili odgoditi datum borbe. Zajedno s vama, toliko sam dugo čekao ovu priliku, stoga se nadam da će idući datum meča biti ubrzo dogovoren.

Zahvaljujem se svima na porukama podrške kao i svojem protivniku Zhang Zhilei, IBF, Matchroom Boxing i Wasserman organizaciji koji su pokazali puno razumijevanja za ovu situaciju. Uzeo sam neko vrijeme kako bih bio uz obitelj, no uskoro se vraćam treninzima i nastavljam naš put prema vrhu!”, stoji u Hrgovićevom priopćenju.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!