ODVJETNIK BRLEKOVIĆ: Oršić je u prvom transferu bez Mamića prodan za kikiriki

Što se tiče “rata priopćenjima”, u Dinamu, gostujući na N1 televiziji, odvjetnik Ivan Brlekobić, bivši dopredsjednik HNS-a i bivši saborski zastupnik, kaže da su priopćenja koja su objavljivana posljednjih dana puna amaterizma.

“Jedna je strana Mamićeva strana. Sve ljude koji su danas na bilo kakvim funkcijama u Dinamu je doveo i kadrovirao Zdravko Mamić. Ali, kako se to često događa u životu, pogotovo u politici, vi danas nekom pomognete, on vam sutra okrene leđa”, rekao je Brleković za N1.

“Jednoj se grupi ljudi osladilo, budući da je Mamić u egzilu, pa su odlučili da im on više nije potreban i da se želi eliminirati njegov utjecaj u Dinamu. Tako je počeo taj rat i sukob. U pozadini su privilegije koje donosi status u Dinamu, društvene, materijalne, utjecaj na transfere…

Kad bi te transfere vodio Mamić, to bi bilo sto miljuna eura. Ali ako će ih raditi netko drugi na ovakav način, na neprimjeren način na kakav je prodan Oršić, čovjek koji je obilježio posljednji SP… On je prodan za kikiriki.

To je trebao biti transfer od barem 20 milijuna eura, a on je prodan za šest milijuna s tim da nije vođen ni na pripreme Dinama u Rovinj pa je cijena bila još manja. Je li to bilo namjerno ili ne, o tome bi se dalo raspravljati. Ovo je prvi transfer rađen bez Mamića i bio je katastrofalan”, kaže Brleković.